Національний урок безпеки дорожнього руху

"Безпечна дорога додому"

З метою попередження травматизму внаслідок дорожньо–транспортних пригод у Вороняцькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів було проведено Національний урок з безпеки дорожнього руху «Безпечна дорога додому» .

Класні керівники 1-11 класів провели бесіди про правила поведінки пішоходів на вулицях і дорогах, правила поведінки у шкільному автобусі, на залізниці, дотримання правил дорожнього руху під час користування велосипедами, скутерами, персональним електротранспортом. Вчителі початкових класів розробили для учнів маршрут «Дім-школа-дім».

Класний керівник 1 класу Чорнодольська Г.В. провела бесіду «Безпека дорожнього руху». Діти з цікавістю слухали вчителя та відповідали на запитання.

Класний керівник 4-А класу Сенчакевич І.Є. провела виховний захід «Знай і виконуй правила вуличного руху» .
Клас було розділено на дві команди . Кожна команда отримала маршрутний лист із назвами зупинок: «Дорожній патруль», «Світлофор», «Регулювальник», « Знаки дорожнього руху», «Увага! Дорога!», «Міський транспорт», «Практичні вправляння». На кожній зупинці команди виконували певні завдання, за які набирали бали.

/Files/images/statt_2020/IMG_1192.JPG

За допомогою різних ігрових моментів (Гра «Слухай – запам’ятовуй”, гра «Два козлики», сюжетно-рольова гра «Світлофор», сюжетно-рольова гра «Жести регулювальника») діти вивчили правила поведінки на дорогах, закріпили знання, уміння та навички дотримання ПДР.

/Files/images/statt_2020/IMG_7629.jpg

Виховання свідомих громадян, законослухняних учасників дорожнього руху починається з раннього віку. Дотримання елементарних правил безпеки на дорозі допоможе зберегти життя нашим дітям, а отримані знання та навички, сподіваємося, попередять тисячі випадків травм та смертей на дорогах в майбутньому.
Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.