Вручення атестатів випускникам

Вручення атестатів випускникам

Шкільний випускний буває раз у житті. Та цьогоріч випускний для випускників шкіл - це не щастя, а смуток! Бо це перший випускний під час повномасштабної війни в Україні. Вранці 24 лютого наші діти вмить подорослішали, бо наше сьогодення пронизав біль, сльози, невизначеність, втрати, руйнація. Ми маємо багато зламаних дитячих доль, багато загиблих дітей, багато людських жертв та втрачених домівок. Та ми все здолаємо! Ми щиро віримо в нашу перемогу та світле майбутнє України.

30 червня 2022 року у Вороняцькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулося урочисте вручення атестатів випускникам 9-х та 11 класу.

/Files/images/IMG_1591.JPG

Дирекція школи вручила атестати усім випускникам, а також, золоту та срібну медалі двом вихованицям закладу – Дацків Вікторії та Світлик Марії. Було ще чимало нагород, адже серед випускників є багато переможців предметних олімпіад, творчих конкурсів, спортивних змагань.

/Files/images/IMG_1602.JPG

В цей день слова вітань і настанов звучали від директорки школи Коротошин Р.П., заступників директора Гавур Г.М. та Гнатів О.Б., класних керівників,. На завершення хлопці та дівчата подякували вчителям за знання, терпіння, турботу, за усе хороше, чого навчили їх за ці одинадцять років.

На жаль, через війну у наших дітей не було випускного, про який вони мріяли: без хвилюючого останнього дзвоника, без мерехтливих суконь і вишуканих краваток, без незабутнього випускного балу, без зустрічі світанку всім класом. Сторінки шкільної історії для них закінчилися, тепер настав час писати нову історію та йти далі заради України і тих, хто невпинно виборює мир і свободу українців.

З нами Бог і перемога за нами!

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.