День Миру

ДЕНЬ МИРУ

Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі відзначають Міжнародний день миру.Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба на сході країни. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина.
З нагоди Дня миру у Вороняцькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів пройшли тематичні заходи. День розпочався з хвилини мовчання, якою ми щодня вшановуємо всіх загиблих героїв, які віддали життя за волю України.
Протягом дня був проведений конкурс малюнків«Я за мир в Україні».
Класними керівниками години спілкування «Мир на землі – радість у родині»,
Школярі висловлювали побажання миру та злагоди у флешмобі “ Хай буде мир !»
Бібліотекар Ружицька Н.В. разом з учнями та класним керівником 3-А класу виготовили «Квітку миру», та дали відповідь на питання : Що таке мир ?

/Files/images/IMG_0304.JPG

/Files/images/IMG_0297.JPG

Також, напередодні свята, наш заклад приймав гостей – інструкторів тактичної медицини Національної гвардії України, які цікаво та доступно провели практичне заняття з надання домедичної допомоги.
/Files/images/IMG_1766.JPG
Міжнародний день миру відзначають у різних куточках планети. Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це мир.
Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.