День толерантності

День толерантності

У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей уВороняцькомуЗЗСО І-ІІІ ступенів 16 листопада відзначалиДень толерантності. Впродовж дня робота психологічної служби школи була спрямована на формування в учнів поваги до інших людей, їхніх думок, підвищення настрою учасників навчально-виховного процесу, створення ситуації успіху для невпевнених учнів та розкриття творчого потенціалу обдарованих дітей.

План проведення заходів був насичений та різноманітний. Школа була тематично оформлена: розклеєно вислови мудреців та видатних людей про терпіння і терпимість до інших людей,проведено анкетування, тематичні акції, класні години та бесіди на тему толерантність.

/Files/images/statt_2020/Image-1 (19).jpg

Практичний психолог Галабуда І.Б та соціальний педагог Смолінська М.В.провели заняття у 2-х класах , де разом з учнями створили «дерева толерантності». Кожен учень мав змогу висловитися про своє розуміння толерантності у сучасному світі.
Для учнів 5 класу проведена виховна година «Планета толерантності» (класний керівник Прицун Г.Т).
З метою виявлення рівня поінформованості дітей з даної теми, з учнями 4- Б класу було проведено анкетування «Чи знаєш ти, що таке толерантність?» (соціальний педагог Смолінська М.В.)

/Files/images/statt_2020/Image-3.jpg

Практичний психолог школи Галабуда І.Б. провела цікавий і незвичайний урок « Доброта врятує світ» у 3-Б класі.Діти вчилися бути чарівниками один для одного, створювали «стежину доброти», переглядали повчальний мультфільм.
Влучним є вислів: «Не роби іншим того, чого не бажаєш собі» , тоді життя кожного з нас зміниться на краще. Тому пам’ятаймо, що толерантними потрібно бути завжди, а не лише 16 листопада!!!
Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.