Біль Чорнобиля – біль всієї України

Біль Чорнобиля – біль всієї України

Чорнобиль – тільки лиш маленька віха
Загрозливої для людей біди,
Він є відлуння ядерного віку,
ЇЇ можливо, в нім майбутнього сліди.
26 квітня 2021 року виповнюється 35 років з моменту аварії на Чорнобильській АЕС, яка вважається найбільшою за всю історію ядерної енергетики, як за кількістю загиблих і потерпілих від її наслідків людей, так і за економічним збитком. Відлуння цієї трагедії ми чуємо і донині… Тому ми повинні гідно вшанувати тих, хто поклав своє життя або віддав своє здоров’я за те, щоб ми сьогодні могли спокійно жити в нашій державі.
У Вороняцькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів було проведено ряд заходів, приурочених тридцятип’ятиріччю Чорнобильської трагедії . Вчитель фізики Прицун Г.Т. провела радіолінійку «Чорнобильський дзвін», бібліотекар Маланчук Н.Я. підготувала виставку «Біль Чорнобиля – біль всієї України», класні керівники провели виховні години : « Полин – сльозою омивається душа», «Їх подвиг – приклад для нас», «Пам’ятати – означає шанувати й берегти». . Вчителі фізики (Прицун Г.Т.) та хімії (Коротошин Р.П.) провели тематичні уроки, де провели роз’яснювальну роботу та показали фільм «Чорнобиль. Як це було…».

/Files/images/statt_2020/IMG_0432.JPG

/Files/images/statt_2020/IMG_0436.JPG

Ми віддаємо данину шани і вдячності тим, хто пожертвував найдорожчим, хто пішов у вічність заради життя і майбутнього свого народу та всього людства.
Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.