Акція «16 днів проти насильства»

Акція "16 днів проти насильства"

Міжнародна кампанія «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою. Акція в Україні стартувала днями – 25 листопада в Міжнародний день боротьби з насильством щодо жінок.
З метою привернення уваги учасників освітнього процесу до проблеми насильства у суспільстві та попередження негативних явищ, що можуть призвести до насилля або спровокувати його вчинення, щорічно у Вороняцькій ЗОШ І-ІІІ ст. проводяться різноманітні заходи у рамках акції «16 днів проти насильства».
Практичним психологом Стус І.С. та соціальним педагогом Смолінською М.В. проводилися просвітницько-інформаційні заходи: тренінгове заняття «Скажи насильству -Ні» з учнями 4-х класів, година психолога на тему «Проблема шкільного насильства» , в якому брали участь учні 5 класу, виставка малюнків до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом (кер. Корнелюк Л.), бесіди та анкетування щодо обізнаності поширення ВІЛ\СНІДу з учнями 8-х класів, виховна година у 1-Б класі на тему « Ми - проти насильства».

/Files/images/statt_2020/зображення_viber_2020-12-02_14-59-47.jpg

Проведені заходи, спонукали до аналізу власних дій, вчинків, переосмислення цінностей. Сприяли вихованню в учнів людяності, відповідальності, любові до ближнього, поваги до гідності іншої людини, свідомого ставлення до своїх прав та обов’язків, а також шанобливе ставлення до людей(дітей) з інвалідністю, хворих на ВІЛ.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.