День Гідності та Свободи

День Гідності та Свободи

З нагоди відзначення річниці Дня Гідності та Свободи, 20 листопада у Вороняцькій ЗОШ І-ІІІ ст. було проведено ряд заходів, спрямованих на вшанування патріотизму та мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси, європейський вибір нашої держави.
Класні керівники для учнів 5-11 класів провели виховну годину на тему “Вільні творять майбутнє!”, під час якої учні мали змогу переглянути документальний фільм «Небесна сотня. Зима, що нас змінила», через презентацію ознайомилися з хронологією подій народного руху за незалежність та свободу.

/Files/images/statt_2020/IMG_4127.JPG

Також вчителі історії провели тематичні уроки, учениці 10 класу провели бесіду на тему: « Ми – Українці»
Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії.

/Files/images/statt_2020/IMG_4130.JPG

Ми пишаємося тим, що живемо в країні з такою багатою історією. Україна пройшла тисячолітній шлях – від часів могутньої Київської Русі до сучасної незалежної країни. Нашим пращурам неодноразово доводилось відбивати загарбників та захищати рідні оселі від чужинців.
Віримо, що зникнуть ненависть, несправедливість, жорстокість і безсердечність. Запанує мир і щастя під блакитним безхмарним небом серед безкрайнього золотого поля.
Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.