Проведення Тижня безпеки дорожнього руху

Проведення Тижня безпеки дорожнього руху

Відомо, що найдорожчий скарб людини – це її власне життя і здоров'я. Незнання або невміння дотримуватися певних правил часто призводить до втрати не тільки здоров'я, а й навіть життя. Ми знаємо, що з кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах. А це, в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів.

З метою посилення профілактичної та роз’яснювальної роботи, підвищення рівня культури поведінки дітей на дорогах та закріплення знань Правил дорожнього руху у Вороняцькій ЗОШ І - ІІІ ступенів з 11 по 17 листопада пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху. Відповідно до тематики Тижня в школі проводилися ряд заходів .

На загальношкільній лінійці педагог-організатор ознайомила присутніх з планом проведення Тижня безпеки дорожнього руху.

Цікавинкою було проведення класними керівниками 1-4 кл. рольової гри «Подорож до країни Дорожніх Знаків», тематичної вікторини «Дорожня азбука», бесід «Безпека на дорозі –безпека життя», « В гостях у світлофора Моргайка», виховних годин «У світі дорожніх знаків», «Безпечна дорога від дому до школи , від школи додому». Класні керівники 5-11кл. провели виховні години. Вчитель образотворчого мистецтва підготувала у 6 класі урок «Безпека на дорозі». Учні 5 класу випустили стіннівку «ЦЕ повинен знати кожний..». Цікаво і весело відбулася вікторина «Веселий пішохід». На уроці інформатики дітям була продемонстрована презентація «Безпека на зупинках громадського транспорту. Безпека пасажира».

На закінчення Тижня безпеки дорожнього руху , вчителем основ здоров’я Каліш О.Р. для всіх учнів школи був проведений Єдиний національний урок «Безпечна країна».

Вкінці заняття учні зробили висновок, що лише наша небайдужість до свого і чужого життя, особиста дисциплінованість може змінити ситуацію на наших дорогах.

/Files/images/2019/IMG_7930.JPG/Files/images/2019/IMG_7947.JPG/Files/images/2019/IMG_7972.JPG /Files/images/2019/IMG_7920.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.