День Соборності України

У Вороняцькій ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися заходи, присвячені Дню Соборності України. Свято розпочалося святковою лінійкою. У початковій школі класні керівники із молодшими школярами провели флешмоб.

Учні 5-11 класів були залучені та присутні на святі «Нам берегти тебе, Соборну і єдину, і нам твою історію творить! (до Дня Соборності України)». Організаторами свята були учні 7 класу під керівництвом класного керівника Шаваровської Г.О., музичний супровід заходу здійснив шкільний ансамбль під керівництвом Огоновського В.В.

Учні поглибили знання про історію виникнення свята Соборності України, ознайомились із цікавими фактами про Україну. Заходи провели з метою виховувати патріотичні почуття та повагу до державної атрибутики, викликати інтерес до вивчення історії України, усвідомлення державної ваги єдності українського народу.

Це свято відзначаємо щороку в день проголошення Акту возз'єднання Української Народної Республіки й Західно-Української Народної Республіки, що відбулося в 1919 році. Офіційно в Україні День Соборності відзначається з 1999 року.

Ми маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети — побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки. Відродження Вітчизни — це єдність наших душ, воскресіння духовності, культури, мови.

Підготувала класний керівник 7 класу Шаваровська Г.О.

/Files/images/nf/IMG_6377.JPG /Files/images/nf/IMG_6366.JPG /Files/images/nf/IMG_6384.JPG /Files/images/nf/IMG_6395.JPG /Files/images/nf/IMG_6379.JPG /Files/images/nf/IMG_6387.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.