Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття, тебе своїм сучасником звемо

У Вороняцькій ЗОШ I-III ступенів було проведено ряд заходів до дня народження Т. Г. Шевченка.

Тиждень розпочався з радіолінійки. Учні 11 класів розповіли про життя та творчість Т.Г. Шевченка та прочитали вірші Кобзаря.

У початковій школі було організовано виставку дитячих малюнків до творів Т.Г. Шевченка разом з педагогом –організатором. Класні керівники 3 класів Варянка Г.Я. та Лизан І.П. показали презентацію про важливі моменти з життя та творчості Т.Г. Шевченка. Також відбувся конкурс читців-декламаторів «Слухайте голос безсмертний Тараса» серед учнів 1-4 та 5-11 класів. Класні керівники провели виховні години на теми: «Кобзар»- не просто книга, а енциклопедія життя», «Не вмре повік твоє святе ім’я».

Вчителем української мови та літератури Губернович О.М. було проведено брейн-ринг «Найрозумніший шевченкознавець» між учнями 9 та 11 класів, де старшокласники мали можливість перевірити свої знання та, можливо, дізнатися про маловідомі факти із життя і творчості нашого Кобзаря Т.Г. Шевченка.

Підготувала вчитель української мови та літератури Губернович О.М.

/Files/images/SNID18/IMG_6602.JPG /Files/images/SNID18/IMG_6608.JPG/Files/images/SNID18/IMG_6609.JPG/Files/images/SNID18/IMG_6613.JPG/Files/images/SNID18/IMG_6715.JPG/Files/images/SNID18/IMG_6723.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.